Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

Καλώς Ήρθατε

Καλωσορίσατε λοιπόν στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Σε αυτή
1. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες για εμένα και τις δραστηριότητες μου.
2. Μπορείτε από αυτή να κατευθύνεστε σε άλλες ιστοσελίδες μου και blogs μου.
3. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.
Ας σας περιγράψω λοιπόν αρχικά, με λίγα λόγια τα blogs και ιστοσελίδες που είναι προσβάσιμα σε εσάς από την σελίδα αυτή.
ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
Το blog μου αυτό απευθύνεται σε όσους θέλουν ενημέρωση, πληροφορίες και συμμετοχή σε μια κοινότητα αυτογνωσίας, μια κοινότητα αναζήτησης πνευματικότητας, αυτοβελτίωσης, κατανόησης της λειτουργίας του Νόμου Της Προσέλκυσης και των υπόλοιπων Πνευματικών Νόμων.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Το δικτυακό μάρκετινγκ αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τρόπο διανομής προϊόντων και υπηρεσιών, και μάλιστα τον μοναδικό που αποτελεί και επιχειρηματική ευκαιρία ΕΦΙΚΤΗ, χωρίς επενδυτικά κεφάλια και ανάληψη ρίσκου. Ποια είναι λοιπόν η δική μου προσέγγιση στο δικτυακό μάρκετινγκ. Εδώ θα βρείτε αρθρογραφία όχι μόνον δική μου αλλά και πολλών δασκάλων μου, ατόμων που υπήρξαν και είναι οι δικοί Μέντορες στο χώρο.
ALOEVERA NET
Με τη γυναίκα μου Μαίρη , είμαστε ενεργοί επαγγελματίες του δικτυακού μάρκετινγκ και managers Forever Living Products, την εταιρία ηγέτη στην αλόη βέρα με την οποία συνεργαζόμαστε. Στην ιστοσελίδα αυτή, θα βρείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και την εταιρία. Από εδώ επίσης μπορείτε, τηλεφωνώντας μας, να παραγγείλετε προϊόντα ή να ΄γίνετα συνεργάτες μας ή συνεταίροι μας.
ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ
Περισσότερες πληροφορίες υγείας και ευεξίας. Άρθρα που δημοσιεύονται και περνάνε πολλές φορές απαρατήρητα, πληροφορίες για φυσική διατροφή και φυσικά διατροφικά, αρθρογραφία.
Η  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ FOREVER
Η  ιστοσελίδα μας στην Forever. Εδώ μπορείτε να δείτε (στα Ελληνικά η Αγγλικά),πληροφορίες για την Forever, για τα προϊόντα, για την επιχειρηματική ευκαιρία, να γραφτείτε και να παραγγείλετε on line ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
www.aloeveranet.gr
H ιστοσελίδα ΟΔΗΓΟΣ μας για την επιχείρηση μας ALOEVERA NET, διανομή αγνών και φυσικών προϊόντων της Forver Living μέσα από το σύστημα στης Συμβουλευτικής Δικτύωσης. Αν επιθυμείτε μια επιχείρηση ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ένα Μοντέρνο franchising επισκεφθείτε την και μιλήστε μαζί μου
NEO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Τι αλλάζει στο ασφαλιστκό επάγγελμα. Τι είναι το νεό ασφαλιστικό παράδειγμα και πως εφαρμόζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: