Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

ΒΙΒΛΙΟ:Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ-ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


Από την Εισαγωγή νου
"Σε ευχαριστώ που αγόρασες αυτό το EBook. Και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αποφάσισες να δώσεις χρόνο και να κάνεις κάτι για σένα  το οποίο μπορεί να  βελτιώσει αποφασιστικά τη ζωή σου. Η ζωή πολλές φορές είναι σαν να τρέχουμε σε έναν διάδρομο, να είμαστε διαρκώς σε κίνηση  όμως  τελικά να μην φθάνουμε πουθενά. Είναι εύκολο να φυλακιστούμε στο κελί της μετριότητας και να σπαταλάμε το χρόνο μας  ρωτώντας τον εαυτό μας εάν μόνο αυτό υπάρχει στη ζωή. Καθώς όμως θα διαβάζεις αυτό το βιβλίο, πιστεύω ότι θα θελήσεις να κατέβεις από τον διάδρομο, πως θα θελήσεις να ζήσεις την πραγματική ζωή, στο πλήρες δυναμικό της και πως θα θελήσεις να βιώσεις όλα τα θαυμάσια πράγματα που έχει η ζωή να σου προσφέρει, πράγμα που είναι ακριβώς και ο λόγος της παρουσίας μας στη ζωή.
Η γνώση του Νόμου Της Προσέλκυσης υπήρχε από την  αρχή της ζωής , δυστυχώς όμως ήταν περιορισμένη και για αιώνες καλά κρυμμένη από αυτούς που κατείχαν τον πλούτο. Και αυτό γινόταν για να δημιουργηθεί ένας κόσμος που ο πραγματικός πλούτος να βρίσκεται στα χέρια μιας ελίτ των ολίγων, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αγωνιζόταν σε όλη του τη ζωή ευχόμενος να μπορέσει να ζήσει μια καλύτερη ζωή από αυτή που του αποκαλυπτόταν. Ευτυχώς όμως , το Μυστικό αποκαλύφθηκε, ορισμένοι πεφωτισμένοι άνθρωποι ανακάλυψαν αυτή την πολύτιμη γνώση και την πέρασαν σε όσους περισσότερους μπορούσαν, όμως το γεγονός παραμένει το ίδιο, ότι δηλαδή ο πραγματικός πλούτος συνέχιζε να διανέμεται σε μια κάστα των ολίγων.
Ακόμη και σήμερα, αν κοιτάξουμε γύρω μας, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και τόσο πολύ. Αυτοί που κατέχουν τον αληθινό πλούτο, την πραγματική δύναμη είναι λίγοι , ενώ αυτοί που υποφέρουν και αγωνίζονται να τα βγάλουν απλώς πέρα, είναι πάρα, μα πάρα πολλοί.
Τα καλά νέα στην αλλαγή , στην στροφή στην προσέγγιση του πλούτου και της δύναμης έχουν ήδη αρχίσει. Το 2006 η   Rhoda Byrne έβγαλε ένα DVD   ονομάστηκε «Το Μυστικό» ( The Secret), και είμαι σίγουρος ότι είτε το έχεις δει, είτε έχεις διαβάσει το βιβλίο, είτε το έχει ακούσει. Το σπουδαίο με το βιβλίο είναι ότι έκανε το «Νόμο Της Προσέλκυσης» μια καθομιλουμένη έννοια. Αν και  υπήρχαν πολλοί συγγραφείς, και ομιλητές που ήδη μιλούσαν για την απόλαυση της συνειδητής δημιουργίας της ζωής μας, κανείς από αυτούς δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τόσο μεγάλο ακροατήριο, τόσο μεγάλο κοινό , όσο κατάφερε με μιας να κάνει η Rhoda Bryne με το «Μυστικό».
Αυτό σε συνδυασμό με μια σειρά από έρευνες που προηγήθηκαν στο θέμα της κβαντικής φυσικής πχ, και  πολλών διανοητών που σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μιλούν και δρουν συντονισμένα στην ίδια κατεύθυνση, αρχίζουν να δημιουργούν πια μια ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ στη ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ολόκληρου του κόσμου. Ξαφνικά , άνθρωποι που νόμιζαν πως δεν έχουν ελπίδα, αρχίζουν να καταφέρνουν αξιοθαύμαστα πράγματα. Άνθρωποι ασθενείς , επιτυγχάνουν την  θεραπεία τους και άνθρωποι που νόμιζαν πως η ζωή είναι κάτι από την οποία χρειάζεται απλά να περάσουν,  τώρα αντιλαμβάνονται πως έχουν συνολικό και πλήρη έλεγχο της ζωής τους και είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν, ελεύθεροι να επιλέξουν και να δημιουργήσουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ οποιαδήποτε πραγματικότητα επιθυμούν για τους ίδιους.
Μα φυσικά πρέπει να υπογραμμίσουμε πως «Το Μυστικό», δεν αποκαλύπτει τα πάντα. Είναι μια πρώτη ανάγνωση ενός συμπαντικού νόμου. Για παράδειγμα υπάρχουν τουλάχιστον άλλον έξη βασικοί συμπαντικοί νόμοι. Όμως το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε το «ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ» των αρχαίων ημών προγόνων. Την αναγκαιότητα δηλαδή να ΔΡΑΣΟΥΜΕ , και όχι απλά να περιμένουμε πως σκεπτόμενοι θετικά θα αλλάξουν όλα. Και το «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ» , με το πολλαπλό νόημα του. Έτσι ενώ πολλοί διαβάζοντας το βιβλίο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει, πολλοί επίσης ήσαν αυτοί που απογοητεύτηκαν γιατί νόμισαν πως  «Το Μυστικό», απλά δεν δουλεύει για αυτούς. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε πως «Το Μυστικό», είναι απλά μια εισαγωγή στο Νόμο Της Προσέλκυσης και δεν είναι ο καθένας ικανός απλά να διαβάσει ορισμένες οδηγίες και με αυτές οδηγό να αλλάξει τη ζωή του.
Ορισμένοι άνθρωποι χρειάζονται πιο αναλυτικές πιο σε βάθος ερμηνείες και εξηγήσεις  όπως πχ αυτές που δίνονται από τους επιστήμονες της κβαντικής φυσικής, άλλοι χρειάζονται έναν βήμα  προς βήμα οδηγό και άλλοι χρειάζονται κάποιον Κόουτς , που θα τους οδηγήσει μέσα από τη διαδικασία.
Σε οποιαδήποτε λοιπόν κατηγορία και αν ανήκεις, δημιούργησα αυτό τον Οδηγό Εφαρμογής του Νόμου Της Προσέλκυσης, επειδή ακούω διαρκώς ανθρώπους να κάνουν διαρκώς την ίδια ερώτηση κάθε μέρα. Βλέπω ανθρώπους  να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να κάνουν το Νόμο Της Προσέλκυσης να δουλέψει για αυτούς με θετικό τρόπο, και τους ακούω να παραπονιούνται πως δεν υπάρχει αρκετή ΠΡΑΚΤΙΚΗ πληροφόρηση που να τους βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους.
  1. Για αυτό λοιπόν δημιούργησα το EBook «Ο Νόμος Της Προσέλκυσης- Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής», για να προσφέρω την πρακτική εφαρμογή, με τη μορφή συμβουλών, μυστικών επιτυχίας που θα βοηθήσουν τον καθένα να κατανοήσει το Νόμο Της Προσέλκυσης  ολοκληρωτικά και να μπορέσει να αρχίσει να τον εφαρμόζει στην καθημερινή του ζωή.
Θα δεις ότι η παρούσα έκδοση αποτελείται από 6 ενότητες, η κάθε μια από τις οποίες διαπραγματεύεται μια διαφορετική περιοχή της ζωής σου. Αυτές μάλιστα είναι ακριβώς και οι περιοχές που έχω ακούσει τους ανθρώπους να διατυπώνουν παράπονα . Επίσης θα βρεις, θα δεις, ότι προσπαθώ να διατηρήσω ένα άμεσο μη τεχνικό λόγο, και σκοπός είναι η άμεση πρακτική εφαρμογή όσων διαβάζεις και εξασκείς , στην καθημερινότητα σου.
Πάμε λοιπόν. Ξεκίνα να διαβάζεις μόλις «κατεβάσεις» αυτό το EBook , αφού ο σκοπός που το αγόρασες είναι να καταφέρεις να κάνεις εφαρμογή το Νόμο Της Προσέλκυσης στην καθημερινότητα σου, και αυτό έψαχνες, ένα  Πρακτικό Οδηγό Εφαρμογής. Ναι λοιπόν τώρα τον έχεις στη διάθεση σου. Ξεκίνα!!!
Απόλαυσε τη Ζωή
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Spiritual Life Coach"
Λοιπόν , θέλεις να εφαρμόσεις το Νόμο Της Προσέλκυσης  με πρακτικό τρόπο και έχοντας μαζί σου έναν προπονητή του Νόμου Της Προσέλκυσης; Δεν έχεις τότε παρά να αγοράσεις ΤΩΡΑ το Ebook μου
Το ebook διατίθεται στην τιμη των 20 ευρώ και μαζί με αυτό θα έχεις:
1) Τη δυνατότητα μιας
  διάσκεψη coaching μαζί μου, σχετικά με την εφαρμογή του στη ζωή σου.
2)Δωρεάν εγγραφή στα blogs και newsletters μου που αφορούν στο Νόμο Της Προσέλκυσης.
3)Μια πρόταση του τι πρέπει να κάνεις τη συνέχεια για την εφαρμογή του Νόμου Της Προσέλκυσης σε κάθε τομέα της ζωής σου  (αφού κάνουμε τη δωρεάν διάσκεψη κόουτσινγκ)

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
  1. Στείλε mail στο mmavrovouniotis@gmail.com γράφοντας  ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ EBOOK  "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ: ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ" .  και προσέθεσε Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνα επικοινωνίας. Μόλις λάβουμε το  mail θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να σου δώσουμε αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού στον οποίον θα κάνεις την κατάθεση.
  2. Μόλις μας ενημερώσεις για την κατάθεση, αμέσως θα λάβεις mail με επισυναπτόμενα το ΕΒΟΟΚ  Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ: ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  3. Θα προγραμματίσουμε αμέσως την διάσκεψη κόουτσινγκ  μετά την αγορά, με τον Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη ,αν το επιθυμείς
  4. Επίσης θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα blogs του Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη και δικαίωμα έγγραφης στα ΔΩΕΡΑΝ newsletters, επιλέγοντας εκείνα που σε ενδιαφέρουν.
  5. Επίσης θα γίνεις μέλος της κοινότητας ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, που έχει ευρύτερους κοινωνικούς σκοπούς υποστήριξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: