Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΒΛΙΟ:59 ΜΥΣΤΙΚΑ-ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

"Το Βιβλίο “59 Μυστικά στην Εξυπηρέτηση Πελατών» δημιουργήθηκε  από την ανάγκη ενός πρακτικού και εύκολου στη χρήση του ΟΔΗΓΟΥ για την άμεση βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών.
Απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι πρέπει να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση. Σε όσους δηλαδή έχουν την πεποίθηση της ανάγκης διαρκούς βελτίωσης του εαυτού τους, των σχέσεων με τους γύρω τους, των σχέσεων στην οικογένεια και στην κοινωνία. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν πρακτικούς  και άμεσα εφαρμόσιμους τρόπους για να εισάγουν στην επιχείρηση τους τη φιλοσοφία της εξυπηρέτησης. Απευθύνεται ακόμη, σε όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα πιο μπροστά στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών που έχει η επιχείρηση τους.
Τέλος, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν απλά τι είναι η νέα φιλοσοφία που ακούν με διαφορετικά ονόματα όπως η Εξυπηρέτηση Πελατών, Πελατοκεντρικός Προσανατολισμός, Πρότυπα Εξυπηρέτησης κλπ. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται και πι σπουδαστές και οι φοιτητές (ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης) που θέλουν ένα χρήσιμο βοήθημα για την εμπέδωση των γνώσεων και της πρακτικής εφαρμογής της εξυπηρέτησης πελατών.
Το βιβλίο αυτό μπορεί να αλλάξει θετικά τις σχέσεις σας με τους άλλους , την πορεία της επιχείρησης ή του οργανισμού σας. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι καταπληκτικές. Αυτό που χρειάζεται από εσάς για να αποκαλυφθεί η κρυμμένη δύναμη των «59Μυστικών» είναι να ακολουθήσει τη μελέτη του βιβλίου με βάση τις δέκα συμβουλές που ακολουθούν.
Ολοκληρώνοντας τη μελέτη του βιβλίου θα έχετε καταφέρει να αλλάξετε σημαντικά πολλές απόψεις που έχετε για τον τρόπο με τον οποίο:
  • Επικοινωνείτε
  • Εξυπηρετείτε
  • Υποστηρίζετε
  • Κρίνετε τους άλλους, κυρίως όμως τους εαυτούς σας, την εταιρία σας, τους πελάτες σας, τη οικογένεια σας και τους φίλους σας.
Το συστατικό των «59 Μυστικών» που παρουσιάζω σε αυτό το βιβλίο είναι ότι τελικά η έννοια της εξυπηρέτησης είναι η θεμέλια λίθος.
Εξυπηρέτηση σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα να προσφέρετε υπηρεσίες και να δίνω πληροφορίες για τη λύση προβλημάτων και αυτό να το κάνω σε κάθε τομέα της ζωής μου.
Αυτή η έννοια δεν έχει να κάνει μόνο με τη  σχέση μας με τρόπους –δηλαδή Εταιρία, Πελάτες, κλπ. Η διαδικασία και φιλοσοφία της εξυπηρέτησης είναι ένα συναίσθημα. Είναι μια πρακτική, είναι ένας τρόπος ζωής. Και δεν είναι δυνατόν να τον έχουμε μόνο στη δουλειά μας ή μόνο στο σπίτι. Δεν είναι δυνατόν να τον έχουμε μόνο στην παρέα μας και να μην τον έχουμε στη δουλειά μας. Έχει διαψευσθεί η θεωρία που υποστήριζε ότι είμαστε τόσο διαφορετικοί εαυτοί, όσους διαφορετικούς ρόλους έχουμε στη ζωή μας. Δηλαδή ένας στο σπίτι, ένας στη δουλειά, ένας με τους φίλους κ.λπ., ανάλογα με τους πολλούς ή λίγους ρόλους που έχει ο καθένας.
Αυτό που υποστηρίζουμε, αυτό που επικρατεί σήμερα είναι ότι είμαστε ένας ολικός εαυτός. Είμαστε ένα σύνολο πληροφοριών και ενεργειών, δράσης και κίνησης. Πολλές φορές οι περιστάσεις μας αναγκάζουν να δείχνουμε κάτι άλλο.
Αυτό είναι ψεύτικο. Κι έτσι φαίνεται και στους άλλους. Για αυτό η φράση  να είσαι ο εαυτός σου έχει μεγάλη αξία. Να δείχνεις αυτό που είσαι. Να μην προσπαθείς να αλλάξεις γιατί τότε θα είσαι ξένος τόσο προς τον εαυτό σου όσο και προς τους άλλους. Και αυτό θα γίνει γρήγορα αντιληπτό.
Μέσα από το βιβλίο μου «Megaservice: 59 Μυστικά στην Εξυπηρέτηση Πελατών», θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πρακτικά τρόπους και μεθοδολογίες, για να έχετε τη δυνατότητα κατ αρχήν να δείτε τον εαυτό σας, την προσωπικότητα του και να αξιολογήστε πόσο είστε προσανατολισμένοι στην εξυπηρέτηση πελατών.
Γιατί υπάρχουν προσωπικότητες που είναι περισσότερο προσανατολισμένες στην εξυπηρέτηση πελατών και άλλες που λόγω του οικογενειακού ή εργασιακού περιβάλλοντος είναι λιγότερο προσανατολισμένες και χρειάζονται βελτίωση για να μπορέσουν να γίνουν αυτά τα άτομα αποτελεσματικά στην εξυπηρέτηση πελατών.
Ακόμη μέσα από την πρακτική μελέτη του βιβλίου θα μπορέσετε να ελέγξετε τα συστήματα εξυπηρέτησης που εφαρμόζει η εταιρία σας. Δεν αρκεί ,βλέπετε, μόνο να βελτιωθούμε εμείς ως άτομα, οι προσπάθειες μας. Προϋπόθεση  για να έχουμε θετικό αποτέλεσμα στη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών είναι να έχει και η εταιρία:
  • Τη φιλοσοφία
  • Τα συστήματα
  • Τις προοπτικές που προάγουν την εξυπηρέτηση πελατών
Το πρώτο, το ΕΜΕΙΣ, είναι η ικανή συνθήκη., Το δεύτερο, η ΕΤΑΙΡΙΑ, είναι η αναγκαία συνθήκη......"

Από την εισαγωγή του βιβλίου
Στο βιβλίο περιέχονται πάνω από 292  Πρακτικές εφαρμογές
Σελίδες 360
Τιμή 15 ευρώ
Για αγορά:Καλέστε στα τηλέφωνα 2105018493 και 6938979887
ή στείλτε email στο mmavrovouniotis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: